| 
                                       | 
                                 
                                     یکشنبه ، 10 اسفند 1393  
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                منوی امروز سرآشپز :  لوبیا پلو 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                  | 
                                 
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      اگر دنیا به دو دسته خوب و خوب تر تقسیم شود قسمت خوبتر را خانمها می دانند . و ایشان به سه دسته  
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
               : تقسیم می شوند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .کسانی که از آشپزی لذت می برند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .کسانی که اعتنایی به این امر ندارند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                     .و کسانی که از آشپزی تنفر دارند . که این امر شامل آقایان نیز می شود
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                  | 
                                 
                                      یکی از نکته های جالب آشپزی این است که دانشمندان این امر نظر جالبی دارند و می گویند آشپزی یکی از    
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      هنر ها است که درجه پیشرفت فرهنگی آن جامعه را در هنر نشان می دهد که می تواند با استعداد یابی و    
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       پرورش آن به درجه بالایی از ظرافت وزیبایی رسید . هنر آشپزی یک قریحه ذاتی می تواند باشد یا نباشد . ولی    
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      چیزی که مهم هست این است که باید این قریحه را بیدار کرد و به آموزش و جهت دهی به آن پرداخت ، تا هم    
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      خودمان لذت آن را ببریم و هم اطرافیان مان دستور تهیه غذا یک امر کلی و تقریبی می باشد لذا هر آشپزی باید     
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      از سلیقه و هنر خود نیز بهره ببرد که می تواند موجب متفاوت شدن پخت غذا توسط این عزیزان شود به غیر از    
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .امور کیک وشیرینی پزی
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      طرز تهیه لوبیا پلو 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      ابتدا آب را در ظرف مورد نظر به جوش می آوریم . سپس گوشت را به همراه لوبیا سبز که از قبل خرد و شسته 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     شده است به  همراه مقداری روغن به ظرف اضافه میکنیم . بعد از پخت کامل گوشت و لوبیا آنرا کنار می گذاریم
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     در ظرف اصلی که در نظر گرفته ایم پیاز رنده شده ر ا در روغن تفت مختصری می دهیم وبعد لوبیا و گوشت پخته
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     شده را از ظرف جدا کرده و درظرف اصلی با روغن و پیاز تفت دادهمی دهیم  سپس رب گوجه فرنگی به همراه
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .مقداری زرد چوبه رااضافه می کنیم . و بعد برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه نمک اضافه می کنیم
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     وقتی آب ظرف تمام شد دور بر آنرا جمع کرده و دم می اندازیم.سپس نیم ساعت مانده به کشیدن غذا مقداری
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     زعفران روی آن می دهیم . ما می توانیم از مقداری دارچین برای عطر دار کردن و جلوگیری از سردی شدن
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     افراد  بر روی پلو استفاده کنیم . در ضمن شایان ذکر است جهت آب کش کردن این غذا بعد از اینکه گوشت و
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     لوبیا آماده شد آنها را با رب گوجه فرنگی کاملأ مخلوط کرده کنار می گذاریم . ابتدا آب و روغن را در ظرف اصلی
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     به جوش می آوریم سپس مقداری برنج و بعد از مواد آماده شده روی آن می ریزیم واین لا به لا ریختن مواد را
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     ادامه می دهیم تا تمام شود و بعد برنج ومواد را خوب با هم ترکیب می کنیم . و از زعفران بر روی آن استفاده
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .می کنیم . و با دارچین تزئین کنیم . در ضمن شما می توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ استفاده کنیم
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                     طرز تهیه غذاهای انتخابی
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                         ماکارونی ایتالیایی
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                بادمجان ترکیه ای
                                   | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                شربت به لیمو
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                خورش قورمه سبزی
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     قهوه ترک
                                   | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                سس بئارنز فرانسه
                                   | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                سس ریحان قرمز
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                سس قهوه ای
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                شیرین پلو
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     کاربران گرامی شما می توانید سوالات آشپزی و یا انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق ایمیل زیر با   
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .  سرآشپز این وب سایت در میان بگذارید
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       bestshef220@yahoo.com
                                     
                                     : ارتباط مستقیم با سرآشپز
                                   | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       |