سوالات پزشکی
                                     
                                  | 
    
    
        | 
            بهترین و بدترین روغنهای خوراکی را بشناسید
         | 
    
    
        
                                     
                                         world doctors
             | 
    
    
        
                                      
             | 
    
    
        | 
             | 
    
    
        | 
                برای ارزیابی انواع روغن های خوراکی و مقایسه آنها با هم، ویژگی های زیر را در نظر می گیریم
         | 
    
     
        | 
                میزان اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن
         | 
    
 
        | 
                میزان چربی های غیر اشباع نسبت به چربی های اشباع در روغن  یعنی اینکه چقدر ، برای قلب مفید است
         | 
    
 
        | 
                تأثیر روغن بر کلسترول خون  یعنی آیا کلسترول خون را افزایش می دهد یا کاهش مخصوصا درافراد دچار چربی
         | 
    
 
        | 
                .  خون بالا
         | 
    
 
        | 
                سایر فواید روغن
         | 
    
 
        | 
                .مزه آن
         | 
    
 
        | 
                .وجود بقایای آفت کش ها در روغن در طی فرآیند آن
         | 
    
 
        | 
                البته باید گفت اینکه بعضی روغن ها بهتر از انواع دیگر هستند نباید باعث شود فقط یک یا دو تا از بهترین های
         | 
    
 
        | 
                آنها را همیشه مصرف کنیم ، و بقیه را نه. توجه داشته باشید رعایت اعتدال ، نکته کلیدی ، در تغذیه مناسب 
         | 
    
 
        | 
                .است و تغذیه مناسب بر اساس تنوع و تعادل غذایی استوار است
         | 
    
 
        | 
                بهترین روغن ها
         | 
    
 
        | 
                بهترین روغن ها
         | 
    
 
        | 
                روغن بذر کتان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است . برای قلب و روده ها مفید است. یبوست را کاهش 
         | 
    
 
        | 
                می دهد. قدرت ایمنی بدن را تقویت می کند . سلامت پوست را ارتقا می بخشد. لیگنین ( فیبر غذایی غیر
         | 
    
 
        | 
                محلول ) دارد که برای بدن مفید است . ولی اگر به طور صحیح نگهداری نشود، به سرعت فاسد می شود
         | 
    
 
        | 
                .برای پخت غذا مناسب نیست
         | 
    
 
        | 
                 روغن کانولا
         | 
    
 
        | 
                روغن کانولا منبع غنی اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶ است.مقدار چربی های اشباع درآن خیلی کم است
         | 
    
 
        | 
                .در نتیجه برای قلب مفید است
         | 
    
 
        | 
                 روغن سویا
         | 
    
 
        | 
                روغن سویا دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است،ولی اغلب خیلی تصفیه و هیدروژنه (جامد) می شود
         | 
    
 
        | 
                روغن زیتون - خالص یا خیلی خالص
         | 
    
 
        | 
                .هنگام استخراج روغن زیتون از میوه ی آن، نیازی به حرارت بالا و فرآیند شیمیایی نیست 
         | 
    
 
        | 
                 روغن تخم کدو حلوایی
         | 
    
 
        | 
                روغن کدو حلوایی ، چربی اشباع کمی دارد . منبع غنی اسیدهای چرب ، امگا ۶ است . ممکن است بعضی 
         | 
    
 
        | 
                اسیدهای چرب امگا ۳ را نیز داشته باشد . عمل تصفیه کردن و فرآیندهای شیمیایی در کارخانه، ارزش تغذیه 
         | 
    
 
        | 
                . ای آن را کاهش می دهد
         | 
    
 
        | 
                روغن های حد وسط
         | 
    
 
        | 
                 روغن آفتابگردان
         | 
    
 
        | 
                .روغن آفتابگردان منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است
         | 
    
 
        | 
                 روغن ذرت
         | 
    
 
        | 
                روغن ذرت منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است.چربی اشباع آن کمی بیشتر از روغن های گروه اول است
         | 
    
 
        | 
                .غلب هیدروژنه (جامد) می شود
         | 
    
 
        | 
                 روغن بادام زمینی
         | 
    
 
        | 
                تا حدودی چربی اشباع روغن بادام زمینی بالاست ، ولی کمتر از کره ، چربی حیوانی و روغن پنبه دانه است
         | 
    
 
        | 
                . برای پخت و پز غذا در درجه حرارت بالا مناسب است
         | 
    
 
        | 
                بدترین روغن ها
         | 
    
 
        | 
                روغن پنبه دانه
         | 
    
 
        | 
                .چربی اشباع زیادی دارد. دارای بقایای ضد آفت های گیاهی است. بیشتر اوقات هیدروژنه ( جامد ) می شود
         | 
    
 
        | 
                 روغن هسته خرما - روغن پالم 
         | 
    
 
        | 
                .روغن پالم دارای چربی اشباع بالایی است، در نتیجه کلسترول خون را افزایش می دهد
         | 
    
 
        | 
                 روغن نارگیل
         | 
    
 
        | 
                .روغن نارگیل از تمام انواع روغن های گیاهی، چربی اشباع بیشتری دارد و برای سلامت قلب مضر است
         | 
    
 
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              | 
    
    
        | 
              |