| 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     چرا نباید پنیر را با گوجه و خیار خورد؟
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                  | 
                                 
                                     
                                         سوالات پزشکی
                                     
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     
                                         world doctors
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                      حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب 
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      سرد است و نباید آن را با گوجه،خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد:بسیاری از افراد براساس 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                  عادت همیشگی ، در صبحانه میان وعده ها پنیر را با گوجه و خیار ، یا هندوانه میخورند . این امر باعث بروز 
                                  | 
                                 
                                  | 
                             
                             
                                 | 
                                     .بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                              
                                 | 
                                     به طوری که برخی از افراد پس از ، خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
 
                                 | 
                                     وی افزود : مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه ، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
 
                                 | 
                                     میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
 
                                 | 
                                     .هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
 
                                 | 
                                     .یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
 
                                 | 
                                     اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
  
                             
                                 | 
                                     دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     این متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت:بهتر است پنیر همراه مغز دانههایی مانند گردو
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم رااز این مواد دریافت کند.پنیر از لبنیات پرمصرف 
                                  | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       درسبد غذایی ما ایرانیان است وحذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که 
                                        | 
                                 
                                       | 
                             
                              
                                 | 
                                       | 
                                 
                                     .با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید
                                   | 
                                 
                                       | 
                             
                             
                                 | 
                                       | 
                                 
                                       | 
                                 
                                       | 
                             
                              
                                 | 
                                       | 
                                 
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                   | 
                                 
                                       |