| 
                 | 
            
                                      | 
            
                 | 
        
        
            | 
                  | 
            
                                     میوه بلوبری دشمن آلزایمر شد
                                      | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                                      
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 | 
            
                                     
                                         world doctors
                                  | 
            
                 | 
        
        
            
                                      : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
             | 
            
                 | 
        
        
            | 
                                     محققان آمریکایی اعلام کردند مصرف میوه بلوبری علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان
             | 
            
                 | 
        
        
            | 
                  .در درمان بیماری آلزایمر نیز موثر است
                  | 
            
                 | 
        
        
            | 
                                      بلوبری از گذشته تا به امروز به عنوان يك ابرمیوه شناخته شده است زيرا شواهد نشان ميدهند ميتواند 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                     خطر بيماريهاي قلبي و سرطان را كاهش دهد . اكنون دانشمندان مي گويند اين ميوه خوشرنگ ميتواند 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                   .به مقابله با بيماري آلزايمر نيز كمك كند
             | 
            
                 | 
        
        
            | 
                                       اين ميوه حاوی مقادير زیادی آنتیاکسیدان است و همين آنتياكسيدانها در مبارزه عليه بيماري زوال مغزي 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                      .نقشي كليدي به عهده دارند
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                      رابرت کریکوریان، سرپرست این تیم مطالعاتی عنوان کرد: نتیجه این مطالعه تاییدکننده تحقیقات پيشين روی 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                       حیوانات و مطالعات اوليه روي انسانها است، و مدارك بيشتري از تاثيرات حقيقي بلوبري بر بهبود حافظه و 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                      .عملكرد شناختي در افراد سالخورده را ارائه ميدهد
             | 
            
                  | 
        
         
            | 
                                       در آزمايشي كه دانشمندان به آن اشاره كردهاند به گروهي از سالمندان براي 16 هفته پودر بلوبري خشك 
              | 
            
                  | 
        
    
        
         
            | 
                                      شده داده ميشد تا تاثير آن روي حافظه اين افراد مورد بررسي قرار گيرد نتايج نشان داد عملكرد شناختي 
              | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                                      مغز و عملكرد كلي مغز در افرادي كه بلوبري مصرف كرده بودند در مقايسه با افرادي كه اين ميوه را مصرف 
              | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                                      .نكردهبودند،افزايشي قابل توجه داشتهاست
              | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                                      به گفته دانشمندان ، مهمترین ماده شناخته شده در بلوبری كه به آنتوسیانین مشهور است كليدي ترين 
              | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                                      .عامل در ايجاد فوايدي است كه بر سلامت انسان اثر مثبت دارند
              | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                  | 
            
                                      . | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                  | 
            
                                        | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                  | 
            
                                       . | 
            
                  | 
        
 
         
            | 
                  | 
            
                                         | 
            
                  | 
        
 
        
            | 
                  | 
            
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
             | 
            
                  |