| 
                  | 
            
                                       | 
            
                  | 
        
        
            | 
             | 
            
                                     فلفل دلمهای بخوريد تا جوان بمانيد 
                                  | 
            
             | 
        
        
            | 
                  | 
            
                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                                      
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
             : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 | 
            
                                  | 
            
                 | 
        
        
            | 
                                     یكی از بهترین سبزیجاتی كه با چین و چروك پوست مبارزه كند، فلفل دلمهای است . فلفل دلمهای انواع  
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                      مختلفی دارد و به رنگ های زرد ، قرمز ، سبز و نارنجی موجود میباشد . اما رنگ قرمز آن اثر بیشتری بر 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 میباشد A و C روی چین و چروكهای پوست دارد. انواع فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                                     از ویتامینهای محلول در چربی بوده و میتواند به رادیكالهای آزاد موجود در سلولهای چربی A ویتامین  
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                كه برای بدن مضر هستند حمله كرده و آنها را از بین ببرد
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                لازم به بدن ( دو ویتامین مبارزه كننده با رادیكالهای آزاد ) نه A و C انواع فلفل دلمهای با رساندن ویتامین  
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 تنها با نابود كردن رادیكالهای آزاد از پیری پوست جلوگیری میكند، بلكه سبب بهبود عملكرد عوامل غذا 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                رساندن به پوست (رگهای خونی) نیز میگردد
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                فلفل دلمهای نیز مانند گوجهفرنگی ، حاوی لیكوپن ( مناسب برای سلامت پوست ) بوده و از آنجایی كه  
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                محلول در چربی است، میتواند در بافتهایی مانند بافت پوست كه حاوی چربی و لیپید بالایی میباشد
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                موثر و با از بین بردن رادیكالهای آزاد از آسیب رسیدن به پوست و ایجاد چین و چروك جلوگیری نماید فلفل
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                دارای آنتیاكسیدانی به نام لوتین است كه به جوان و سالم ماندن پوست كمك میكنند تحقیقات نشان 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                داده وجود این دو آنتی اكسیدانی در خون میتواند مانند یك كرم ضد آفتاب عمل كرده و پوست را از اشعه 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 نور آفتاب محافظت و از التهاب پوست و آسیب دیدن آن جلوگیری كند و در نتیجه مانع از ایجاد چین و  UVB 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                چروك در پوست گردد . آنتی اكسیدان لوتین ، همچنین سبب افزایش خاصیت كشسانی پوست شده، و 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                نقش مهمی در جلوگیری از ایجاد چین و چروك دارد. زمانی كه اخم میكنید و ابرو در هم میكشید ، این  
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                عمل اگر دائما تكرار شود چین و چروك در پوست ایجاد میگردد ، آنتی اكسیدان لوتین با افزایش خاصیت 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                كشسانی پوست از جمع شدن آن و ایجاد چین و چروك جلوگیری می كند . برخی پژوهشگران، معتقدند 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                تركیبات لیكوپن كه در فلفل دلمهای قرمز رنگ وجود دارد، میتواند از شل شدن و افتادن پوست جلوگیری 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                كرده و موجب سفتی پوست شود . در نتیجه مانع از ایجاد چین و چروك گردد . فلفل دلمهای همچنین از 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                سبزیجات آبدار و گوشتی است كه میتواند به سلولهای پوست آبرسانی كند
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                از آنجایی كه آب، از عناصر مهم و حیاتی سلول های پوست می باشد ، مصرف فلفل دلمهای به داشتن 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                پوستی سفت ، مرطوب و سالم كمك می كند ؛ زیرا خشكی، یكی از عوامل بروز چین و چروك در پوست 
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                می باشد . با مصرف انواع فلفل دلمهای به جنگ چین و چروك های پوست خود بروید . فلفل دلمهای را 
                                  | 
            
                 | 
        
        
            | 
                  | 
            
                .میتوان به طرق مختلف در سالاد، پیتزا و پاستا مورد استفاده قرار داد
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
             | 
            
                  |