| 
                 | 
            
                                      | 
            
                 | 
        
        
            | 
                 | 
            
                                     تخم مرغ را هرگز نشویید
                                  | 
            
                 | 
        
        
            | 
                 | 
            
                                     
                                         سوالات پزشکی
                                     
                 | 
            
                 | 
        
        
            | 
                  | 
            
                                      
                                  | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                                       | 
            
                  | 
        
        
            
             : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت : شستن تخم مرغ ، روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                .موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                دکتر فرزاد شیدفر افزود : بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، اینکار باعث 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 نفوذ بیشتر میکروب ها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروب ها از جمله 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 .غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                 اینست که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم 
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                .مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد
             | 
            
                  | 
        
        
            | 
                  | 
            
                 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و 
             | 
            
                  | 
        
         
            | 
                  | 
            
                سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم 
             | 
            
                  | 
        
 
            | 
                  | 
            
                .جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند
             | 
            
                  | 
        
  
         
            | 
                  | 
            
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
              | 
            
                  |